sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Syömistä ja nukkumista

Tätähän tämä nyt sitten on; lähinnä syömistä ja nukkumista :). Kepakin malttaa jo lähteä muutamaksi minuutiksi ulos vähän tuulettumaan, kun elämä on asettunut uomiinsa. Kaikki menee hyvin, Kerttu, Sirkka ja Klaara voivat mainiosti. Ja pojat sekä Roksu myös :).


perjantai 26. syyskuuta 2008

Kerttu sai eilen kaksi pirteää tyttövauvaa!

Kerttu synnytti eilen kaksi punaista tyttöä, "Klaaran" ja "Sirkan" :). Klaara syntyi ensimmäisenä, painaen 206 g. Tunti 20 min myöhemmin syntyi Sirkka, joka painoi 196 g. Kokoerot näyttäisivät kyllä tasaantuvan hyvinkin pian, sillä aikaa kun Klaara on unten mailla, roikkuu Sirkka tississä kiinni ja syö siis aivan taukoamatta.



Synnytys sujui hyvin, sekä pennut että äiti voivat mainiosti. Ja Kerttu on osoittautunut aivan erinomaiseksi äidiksi hoivaten pentuja vuorokauden ympäri. Kerttuli ei malta oikein edes ulkona käydä eikä syödä, rouvalle pitää ruoatkin tarjoilla suoraan pentulaatikkoon.



Tummempi tytöistä on Klaara ja vaaleampi Sirkka. Ihania nappuloita, siis Maailman Kauneimpia :)!!!

torstai 11. syyskuuta 2008

Rockittaren ensimmäinen lintu

Rockittaren haukusta ammuttiin tänään ensimmäinen lintu. Lupaavia otteita esittänyt neiti aloittikin varsinaisen kanalinnustuksen varsin terävästi. Aloituspäivänäkin oli useita haukkutilanteita, mutta ne eivät johtaneet ampumiseen. Tuulisesta säästä johtuen tänään olivat linnut tiukassa, mutta Roksun sitkeys palkittiin ja aukon reunasta hienosti ylösajettu teeri asettui lyhyen seuraamisen jälkeen puuhun. Teeri käyttäytyi varsin rauhattomasti, joten isäntä päätti palkita koiran lyhyen mutta ytimekkään haukun jälkeen.