torstai 29. lokakuuta 2009

H-hetki lähestyy...







Kerttuli-mamman H-hetki lähestyy, laskettuun aikaan on nyt 2 päivää :O. Eli milloin tahansa voi alkaa tapahtumaan. Mamma on jo muuttanut uuteen kämppäänsä olohuoneen nurkkaan ja kotia on nyt pitänyt järjestellä ihan urakalla... Tuo yksi kaksijalkainen tyyppi oli nimittäin laittanut KAIKEN aivan väärin; peti oli sijattu huonosti, vesikuppi aivan hölmössä paikassa yms... Nyt pääsee onneksi rauhoittumaan, kun on vihdoin saanut kaiken kuntoon, tuumii Kerttu =D.

perjantai 23. lokakuuta 2009

Vauhtimimmi Kia



Dynarock`s Dust Inthe Windin (kotoisammin Kia) juoksunäyte :).




Kia asustelee Niklaksen ja Nannyn hoivissa Helsingissä.

keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Kerttuli tuhdissa kunnossa





Kerttu alkaa olla jo aikamoisen tuhdissa kunnossa, kuva otettu kun odotuspäiviä on kertynyt 41. Vielä pitäisi kestää 2,5 viikkoa. Ulkoinen habitus haittaa jo vähän normaalielämääkin, vatsa meinaa jäädä kiinni jo kynnyksiin yms :). Muuten mamma jakselee hyvin, ruoka maistuu ja tämä pikku-ahtisaari köpöttelee pihalla muiden perässä vielä kummasti =D.

maanantai 5. lokakuuta 2009

Mäyräkoirien pääerikoisnäyttely Kuopiossa 4.10.2009

Mäyräkoirien pääerikoisnäyttely järjestettiin Kuopiossa viime sunnuntaina Suomen Mäyräkoiraliiton ja Itä-Suomen Mäyräkoirat Ry:n toimesta.

Kennel Dynarock`sista mukaan geimeihin lähti "pikku" Wee eli Unita`s On The Rocks. Näyttelyyn oli ilmoitettu todella paljon mäykkyjä, peräti 237 kappaletta.

Whiskylle ei tuloksia tippunut ensimmäisessä näyttelyssään, mutta olen päivään kuitenkin todella tyytyväinen. Wee käyttäytyi ihmisvilinässä kuin kotonaan ja esiintyi reippaasti sekä mallikkaasti. Ja oli oma iloinen itsensä =D!

Tuomarina lyhkäsillä oli Elisabeth Rhodin Ruotsista ja arvostelu meni jokseenkin näin:

" Stor långsträckt tikvalp med vackra linjer. Vackert huvud, välformat bröstkorg, korta överarmar o trampar, genom med framtassar utm. bak. ställ. Rör sig pavallelt med bra steg."

Kerttu ultrassa 2.10.

Käytiin Kertsan kanssa ultrassa ELL Tarja Kärjän vastaanotolla perjantaina. Vahvat pikkuvauvelit asustelivat siellä kuin rivitalossa ja ultrassa näkyi peräti KUUSI pentua :O! Lopputuloshan on vielä arvoitus, mutta joka tapauksessa pentuja on tulossa :)!

Kertsan vyötärö on enää muisto vain ja vatsa alkaa pyöristyä jo toden teolla vaikka vuorokausia tänään tulee vasta 34. Ja gimma pomottaa muita taas 5-0, kaikki elävät hienoisessa "kauhun tasapainossa", että millähän tassulla se nyt herää... Vanha Kasper varsinkin saa taipua jokaiseen oikkuun ja luopumaan kaikista leluista ja luista, mutta saa myös välillä niin paljon hellyyttä osakseen tämän Kuningattaren toimesta, että asiat painetaan sitten villaisella ;).