keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Kaunotar ja Kulkuri

Viime aikoina ei ole ollut paljoa aktiviteetteja "julkisella" rintamalla, kotona olemme kyllä puuhastelleet kaikenlaista. Lähinnä myyräjahtia, muuttolintujen ihmettelyä ja puutarhan hoitoa. Kasper "The Kulkuri" on taasen alkanut laajentamaan reviiriään, koska munien paleltumisesta ei enää ole vaaraa. Herran lopullinen määränpää on yleensä lähistöllä asuvien Hakamäkien koti, matkalla käydään moikkaamassa veneentervaajat, naapuruston koirat (olisiko vaikka juoksuja tai tappeluja tiedossa ;)), siili- ja myyräjahtia täytyy myös harrastaa tai muuten vaan patsastella pelloilla, metsässä tai naapureiden pihoissa. Ja kotiin ei ole mitään kiirettä. Retken lopuksi on mukava mennä möykkäämään Jorkin ja Mirkun oven taakse tai vaihtoehtoisesti kävellä vaan suoraan sisään isännän tai emännän perässä. Jannu paiskaantuu sitten nukkumaan (täytyyhän miehen nyt unta saada) naapureiden eteiseen. Kiitoksia Mirkku ja Jorkki kärsivällisyydestänne ja kiitokset myös muille naapureille etsinnöistä ja puhelinsoitoistanne =D!



Kerttu The Puutarhuri

Samaan aikaan toisaalla: Kepa "The Puutarhuri" pistää säpäleiksi kaikki istutukset sitä mukaa, kun ne saa tehtyä. "Pakkohan ne pensaat on sieltä kaivaa esiin, koska ne on piilotettu juuri Minua varten. Osaa tuo yks tyyppi olla välillä kivakin, kun keksii kaikenlaisia leikkejä...jeesss.. taas uusi pensas..."



Kasper The Kulkuri

Nyt aletaan kyllä itse kukin laajentamaan reviiriä, suunnitelmissa ainakin Varkaus ja Viro tässä vaihessa. Mökkihöperöiksihän tässä tullaan, kaikki paitsi Kape.

Naapurikin ajaa juuri paskaa pelloilleen, joten kohta löytyy muutakin uutta mielenkiintoista tekemistä :(.... Että tämmöstä.

Ei kommentteja: