maanantai 17. elokuuta 2009

Kiitos Kasper!

Nyt päätin, että Kasperin näyttelyura on ohi, miekkonen saa vetäytyä viettämään eläkepäiviä ihan tosissaan. Kasper ei viime aikoina enää oikein nauttinut ko touhusta, liekö vanhaa papparaista stressannut hulina ympärillä. Innoissaan vanha herra oli aina mukaan lähdössä, mutta paikan päällä ei ollutkaan enää yhtään kivaa. Tästä lähtien käydään vain lenkillä ja vähän pieniä jälkihommia harrastamassa. Nyt on yksi aikakausi ohi, jota ei voi kukaan korvata.





Fin Mva V-07 Te-Biit`s Metrilenkki Joensuu KV 16.8.2009 VET ERI1 PU2 ROP-VET




Ollaan Kasperin kanssa kierrelty ympäri Suomea ja Baltiaa; tuloksina mm. 7x ROP, 9xVSP, 8xROP-VET, 1xVSP-VET, 3xSERT, 2xCACIB, FIN-MVA, 2x MEJÄ AVO-1, VOITTAJA -07, VETERAANIVOITTAJA -07 -08, ja paljon on hyviä muistoja kertynyt matkan varrella. Normaali kotielämä on Kasperin rinnalla ollut vertaansa vailla, jannu on järjestanyt jos jonkinlaista tapahtumaa tuossa vuosien mittaan :). Ja niin pitääkin, eiväthän he turhaan mäyräkoiria ole...

FIN MVA V-07 Te-Biit`s Metrilenkki alias Kasper vielä viimeisessä näyttelyssään 10,5 vuoden ikäisenä: Joensuu KV Tuomarina Markku Mähönen VET ERI1 PU2 ROP-VET!

Tämä viimeinen voitto on omistettu Isälleni, joka kuoli päivälleen vuosi tätä viimeistä näyttelyä ennen, ja jonka paras kaveri Kasper oli. "Kun muita niin hienoja Koiria ei ole olemassakaan. Kasper tietää kaikki hommat selittämättäkin. Kasper on enemmän kuin ihminen."

Kiitos Kasper näistä näyttelyvuosista ja muita vuosiahan meillä on jäljellä vielä vaikka kuinka paljon. Rakastan Sinua.

Ei kommentteja: