torstai 5. marraskuuta 2009

Koko MC Maaveden kuulumisia

Vähän tietoa muidenkin kuin Kertsan edesottamuksista, Kertsaa ja vauvoja unohtamatta :). Aloitetaan vanhimmasta...

Kasperia vaivaa dementia tai jokin, äijä on ihan pihalla ;). Missään ei ole hyvä olla ja nyt kun vielä Kerttu on rauhoitettu, niin kylläpä korpee :(. Kasper on keksinyt tässä muutaman viime kuukausien aikana kaikenlaista kivaa, parhaassa tapauksessa oli 4 naapurinporukkaa herraa etsimässä. "Eipähän siinä mitään, kävin tuolla hirvien nylkypaikalla katsastelemassa oisko tuoretta lihaa. Ja tuntuihan siellä olevan. Senhän takia meikä häippäisikin, kun tuli niin hyvät tuoksut nenään sieltä ja KERRANKIN sain mahan täyteen. Eli vainu pelaa, väitti tuo yks ämmä mitä tahansa... Syöminen on yhä edelleen mun ykkösharrastus. Ja vaikka oon yrittäny auttaa näissä kotitöissäkin, kun tuo Kerttukin on siellä jossain ylemmissä kerroksissa, niin sanomista niistäkin vaan tulee! Pyykkikonetta oon tyhjentäny ahkerasti ja tehny polttopuitakin, mutta eihän näille mikään riitä!"




Ja sitten Whiskysieppo ja Tarhapöllö ;). "Noohh, tässä ollaan yleisesti mietitty tätä maailmanmenoa. Ja kauhee kaivuri on ollut tuossa läheisellä tiellä jylläämässä jo kaksi päivää! Välillä ollaan yritetty sitä pistää ojennukseen, huonoin tuloksin. Äippä laitteli talipalloja koivuun roikkumaan ja siihen on tullut mukavasti riistaa, niin niitä ollaan sit kateltu ja haukuttukin välillä. Wee on sisällä 15 tuntia vuorokaudessa, ettei palellu, kun sillä on ihan onneton turkki, voi raukkaa. Vaikka meillä on lämmin omakotitalokin, niin ei. Minä oon kyllä täällä tarhassa ollu koko ajan! Ollaan kyllä joka päivä käyty lenkillä kanavanrannassa, se on kyllä kiva mesta! Keväällähän siellä oli karhukin tallustellut, mutta ei uskalla enää tulla, kun tietää että me käydään siellä. Wee on ollut treeneissäkin tuossa aina välillä, kuuluu vaan että seiso ja hyvä tyttö ja kävellään ja ei vedä ja sen semmoista. Mut hyvin sillä menee. Ja ydinluita ollaan syöty."




 Ja Gepardi sitten. Kerttu ja pennut voivat oikein hyvin. Ruoka maistuu koko sakille mainiosti. Suunta on oikea: Kertsalla paino vähän tippuu ja Artsilla, Kainolla sekä Anelmalla se lisääntyy hyvää vauhtia. Pennut ovat oikein hyvännäköisiä ja pirteitä. Kohta ylitetään jo 400 gramman maaginen raja!








Ei kommentteja: