tiistai 3. marraskuuta 2009

Kaikki on jo paljon paremmin


Vaikeudet on nyt toivottavasti voitettu. Artturi ja kaksi siskoa voivat hyvin ja painot ovat nousseet mukavasti. Kaikki pennut ovat pirteitä ja aktiivisia sekä valtavan ruokahalun omaavia. Kerttu on myös toipunut leikkauksesta hyvin, näyttäisi kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Koko ajan tämä urhea pikku koira on kyllä hoivannut pentujaan täysillä, vaikka on kohdannut sekä fyysisiä että psyykkisiä vaikeuksia. Tänään juhlistimme tilannetta maksalaatikolla ja nakeilla.




                                           Artturi 3 vrk

Nyt täytyy vain kaikkien ajatella tulevaisuutta ja iloita siitä, että täällä on kuitenkin hyvinvoiva emo ja kolme pirteää, tervettä pentua.


                                          Kaino 3 vrk

Pikkusiskojen kuolinsyy selviää sitten aikanaan, voisi olettaa, että kyseessä oli synnynnäinen kehityshäiriö, joka saattoi johtua vaikka heikosti kiinnittyneestä istukasta. Pentuja oli kuitenkin todella paljon ja he olivat isokokoisia. Eläinlääkärin mukaan myös synnytysvaikeudet johtuivat tästä asiasta, kohtu oli niin venynyt, ettei jaksanut enää supistella.


                                          Anelma 3 vrk

Onneksi nämä kolme tissimagneettia voivat hyvin ja paksusti :). Maitoa riittää Kertulla paljon ja "Paras Painonnostaja Vuorokaudessa" -titteliä pitää tällä hetkellä hallussaan Artturi, voimassa oleva ennätys on nyt 31 grammaa. *Woooooohoouuuu * Titteli on kuitenkin koko ajan uhattuna, mimmit kirivät koko ajan ja roikkuvat aivan ennätyksen syrjässä kiinni =D.

Ei kommentteja: